1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PDFTlačiťE-mail

Jedálny lístok

Pondelok 17.07.2017 Alergény
0,3l Karfiolová polievka, chlieb 1,7
100g Pražská hovädzia pečienka, pučené zemiaky 3,10
100g Kuracie rezančeky v olivovej omáčke, dusená ryža 1
280g Domáce fánky  s malinovou penou 1,3,7
280g Cuketové placky s jogurtovo-kôprovou zálievkou 1,3,7
Utorok 18.07.2017
0,3l Guľášová polievka, chlieb 1
100g Prírodný bravčový plátok, dusená ryža, šalát 1
280g Palacinky s jablkovým pyré a šľahačkou 1,3,7
120g Čevabčiči s cibuľkou, horčicou a opekanými zemiakmi 3,10
280g Halušky s kyslou kapustou a slaninkou 1,3,7
Streda 19.07.2017
0,3l Brokolicová polievka s kukuricou, chlieb 1,7
220SK Pečené kuracie stehno, dusená ryža, kompót 1
100g Bravčový  perkelt s maslovými haluškami 1,3,7
100g Zaklepávaný hovädzí rezeň, dusená tarhoňa 1,3,7
280g Americký šalát s kúskami kuracieho mäsa 10,F
Štvrtok 20.07.2017
0,3l Vývar s pečeňovými haluškami a zeleninou 1,3,9
100g Prírodný kurací plátok s bylinkovou omáčkou, dusená ryža 1
120g Koložvárska kapusta s varenými zemiakmi
280g Cestovinový šalát s jogurtom a vareným vajíčkom 1,3,7,F
280g Vyprážané šampiňóny, pučené zemiaky, tatárska omáčka 1,3,7
Piatok 21.07.2017
0,3l Pórová polievka s maslovými haluškmai 1,3,7
100g Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka 1,3,7
280g Šošovicový prívarok s volským okom 1,3,7
100g Hovädzie varené, paradajková omáčka, parená knedľa 1,3,7
280g Rizoto so zeleninou, posypané parmezánom 7,F





Zoznam alergénov: 1.obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridy a výrobky z nich, 2. kôrovce
a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. arašidy a výrobky z nich , 6. sójové zrná a výrobky z nich, 7. mlieko a výrobky z neho,
vrátane laktózy , 8. orechy, ktorými sú mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, makadamové, queenslandské, para orechy, pistácie,
9. zeler a výrobky z neho,10. horčica a výrobky z nej, 11. sezamové semená a výrobky z nich, 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších
ako 10 mg/ kg alebo 10mg/l, 13. vlčí  bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich ,  * v pokrme použité huby

Kontakty

Hotel Roháč***

Nám. M.R. Štefánika 425
028 01 Trstená

RECEPCIA:

tel.č.: 043/5324961, 5324963
fax:   043/5324962
info@hotelrohac.sk

Napíšte nám >>>

restauracie.sk

Náhodná fotografia

  • restauracia_10