1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PDFTlačiťE-mail

Jedálny lístok

Pondelok 20.11.2017 Alergény
0,3l Paradajková polievka s ryžou, chlieb 1
100g Kuracie prsia s prírodnou omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky 1
120g Pštrosie vajce, zemiaková kaša, kyslá uhorka 1,3,7
100g Rizoto z bravčového mäsa, šalát s cviklou 7
280g Cestoviny penne so syrovou omáčkou a brokolicou 1,3,7
Utorok 21.11.2017
0,3l Vývar s mrvenicou 1,3,9
120g Plnený bravčový bôčik, prírodná omáčka, varené zemiaky 1,3
220g Pečené kuracie stehno, dusená ryža, domáci kompót 1
100g Moravský vrabec, dusená kapusta, kysnutá knedľa 1,3,7
280g Jablkovo-tvarohová žemľovka s čokoládou 1,3,7
Streda 22.11.2017
0,3l Hríbová polievka s haluškami, chlieb 1,3,7,*
100g Kurací steak na zelenom korení, dusená ryža 1,7,10
100g Pivársky guľáš, kysnutá knedľa 1,3,7
120g Mletý rezeň so syrom, pučené zemiaky, šalát 1,3,7
280g Francúzske zemiaky, domáca čalamáda 1,3,7
Štvrtok 23.11.2017
0,3l Zeleninová polievka so zašľahaným vajíčkom 3
100g Španielsky bravčový vtáčik, dusená tarhoňa, kyslá uhorka 1,3,7,10
120g Bolonské špagety 1,3,7,9
150g Paprikáš z hlivy ustricovej, maslové halušky 1,3,7,*
100g Hovädzia roštenka s omáčkou z brusníc a žuraviny, žemľová knedľa 1,3,7
Piatok 24.11.2017
0,3l Polievka z fazuľových strukov, chlieb 1,7
100g Pečená bravčová krkovička s chrenovo-jablkovou omáčku, kysnutá knedľa 1,3,7
100g Rezančeky kuracieho mäsa s olivami, dusená ryža 1
280g Bryndzové halušky, zakysanka 1,3,7
150g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka 1,3,7




























Zoznam alergénov:

1.obilniny obsahujúce lepok (t.j.pšenica,raž,jačmeň,ovos, špalda,kamut alebo ich hybridy a výrobky z nich, 2. kôrovce


a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho,
vrátane laktózy , 8. orechy, ktorými sú mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, makadamové, queenslandské, para orechy, pistácie,
9. zeler a výrobky z neho,10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších
ako 10 mg/ kg alebo 10mg/l, 13. vlčí  bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich ,  * v pokrme použité huby
F - označené ako fit jedlo, C - pokrm vhodný pre celiatikov, V pokrm vhodný pre vegetariánov

Kontakty

Hotel Roháč***

Nám. M.R. Štefánika 425
028 01 Trstená

RECEPCIA:

tel.č.: 043/5324961, 5324963
fax:   043/5324962
info@hotelrohac.sk

Napíšte nám >>>

restauracie.sk

Náhodná fotografia

  • Restauracia_12