Denné menu

Pondelok

  0,3l     Fazuľová polievka s údeninou       1,7  
  100g     Bratislavské bravčové plece, kysnutá knedľa       1,3,7  
  100g     Kurací steak podávaný na špargli, holandská omáčka, dusená ryža       1,3  

 


Utorok

  0,3l     Krúpková polievka so zemiakmi       1,9  
  150g     Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka       1,3,7  
  100g     Kuracie medailónky na cesnakovo - horčicovej omáčke, gazdovské zemiaky       1,9  

Streda

  0,3l     Tekvicová polievka s opraženými tekvicovými semiačkami       1,7,9  
  100g     Maďarský hovädzí guľáš, domáca parená knedľa       1,3,7  
  100g     Vyprážaný údený syr, pučené zemiaky, tatárska omáčka       1,3,7  

Štvrtok

  0,3l     Paradajková polievka so syrom       1,3  
  100g     Pikantné bravčové soté s fazuľou, zemiaková placka       1,3,7  
  100g     Kuracia rolka plnená mozarellou a špenátom, dusená ryža, šalát       1,7  

Piatok

  0,3l     Vývar s ryžou a hráškom       1,7,9  
  100g     Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalát       1,3,7  
  300g     Tagliatelle so smotanou a slaninkou       1,3,7  

Sobota

V sobotu denné menu nepodávame.


Nedeľa

V nedeľu denné menu nepodávame.


Zoznam alergénov:
1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridy a výrobky z nich
2. kôrovce a výrobky z nich
3. vajcia a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. arašidy a výrobky z nich
6. sójové zrná a výrobky z nich
7. mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. orechy, ktorými sú mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, makadamové, queenslandské, para orechy, pistácie
9. zeler a výrobky z neho
10. horčica a výrobky z nej
11. sezamové semená a výrobky z nich
12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/ kg alebo 10mg/l
13. vlčí bôb a výrobky z neho
14. mäkkýše a výrobky z nich ,

* v pokrme použité huby
F - označené ako fit jedlo, C - pokrm vhodný pre celiatikov, V -  pokrm vhodný pre vegetariánov

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním stránky vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím